herczeg_andras_duplagolyos_vadászfegyver

Borban pácolt vaddisznó


6-8 személyre

» 2 kg vaddisznóhús (lapockából és nyakrészből)
» és bors
» kakukkfű
» babérlevél
» 5 borókabogyó
» 2 sárgarépa
» 0,3 dl földimogyoró-olaj
» olaj

» 2 ek. liszt
» 1 l vörösbor
» 1 dl armagnac

» 7 dl borjúalaplé
» 2 ek. sűrített paradicsom
» 1 csokor vegyes fűszernövény
» 1 ek. porcukor
» 3 gerezd fokhagyma
» fél csokor petrezselyem
» 3 hagyma

 

Vágjuk nagyobb kockákra a húst és fűszerezzük be val, borssal, kakukkfűvel és felaprított borókabogyóval. Dolgozzuk hozzá a felkockázott répát, az összevágott hagymát, valamint a földimogyoró-olajat is és hagyjuk egy napig összeállni a hűtőben.
Ezután külön süssük meg fél óra alatt a húst, majd dolgozzuk hozzá a lisztet, a zöldségeket és pirítsuk további fél óráig. Keverjük hozzá a bort, az armagnacot, a levest, a porcukrot, valamint a paradicsompürét és adjuk hozzá a fűszercsokrot is. Fűszerezzük val és borssal. Helyezzünk rá fedőt és takarékon másfél órán át pároljuk. A végén dolgozzuk hozzá a zúzott fokhagymát és a felaprított petrezselymet.

contact_ikon
+36 30 260 7693
+36 29 337 005


2351. Alsónémedi Hunyadi u. 9.
GPS koordináta:
N 47
º 19'2.5"; E 19º 9' 7.2"

Nyitva tartás:
Hétfőtől -Péntekig 8-16 óráig

Nyitvatartási időn kívül telefonos egyeztetést kérek!

 

 

AKTUÁLIS HOLDFÁZIS

AKTUÁLIS HOLD

 

     Keress bennünket a Facebookon!     Google+ Cégem   

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

 

 

©2012-2016. Herczeg András Vadászpuskaműves | Telefon: +36-30-260-7693, +36-29-337-005 | 2351. Alsónémedi Hunyadi u. 9.
| Email: info (kukac) vadaszpuskamuves.hu


Please publish modules in offcanvas position.