herczeg_andras_duplagolyos_vadászfegyver

Hozzávalók (4 személyre):

» 80 dkg szarvashús (csont nélkül),
» 1 csomag vadhúspác,
» 4 dl vörösbor,
» 10 dkg füstölt húsos szalonna,
» só ízlés szerint  

Elkészítés:
A húst 1-2 napig az utasítás szerint elkészített, 2 dl vörösborral dúsított vadpáccal, letakarva hűtőszekrényben érleljük.

contact_ikon
+36 30 260 7693
+36 29 337 005


2351. Alsónémedi Hunyadi u. 9.
GPS koordináta:
N 47
º 19'2.5"; E 19º 9' 7.2"

Nyitva tartás:
Hétfőtől -Péntekig 8-16 óráig

Nyitvatartási időn kívül telefonos egyeztetést kérek!

 

 

AKTUÁLIS HOLDFÁZIS

AKTUÁLIS HOLD

 

     Keress bennünket a Facebookon!     Google+ Cégem   

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

 

 

©2012-2016. Herczeg András Vadászpuskaműves | Telefon: +36-30-260-7693, +36-29-337-005 | 2351. Alsónémedi Hunyadi u. 9.
| Email: info (kukac) vadaszpuskamuves.hu


Please publish modules in offcanvas position.